Ny forskning i Kreatin

kreatinpulver hjælper mod depression og muskelsvindEn del ny forskning tyder på at et tilskud af kreatinpulver kan have flere gavnlige effekter end blot at øge de sportslige præstationer.

F.eks er der forskning der tyder på at Kreatin skulle hjæle mod Parkinsons sygdom.
En undersøgelse fra Journal of Neurochemistry, tyder på at Kreatin kan hjælpe med at bremse udviklingen af Parkinsons sygdom i forsøg på mus. I dette forsøg viste det sig at et tilskud af kreatinpulver var i stand til at forhindre tab af de celler, der typisk er påvirket af Parkinsons.

Kreatin kan muligvis også hjælpe mennesker med muskelsvind
En ny undersøgelse fra Tyskland, har vist, at de test personer, som dagligt tog et tilskud af kreatinpulver, opnåede i gennemsnit, en næste 10 % stigning i deres muskelstyke, i modsætning til dem som ikke fik tildelt kreatinpulver.

Kreatinpulver mod depression
Umiddelbart skulle man ikke tro at kreatin også kunne påvirke depression, og alene har det heller ikke nogen effekt på depression. MEN kombinere man patienters daglige antidepressivum med 5 gram kreatin, så visdste det sig at de reagerede dobbelt så hurtigt på behandlingen med antidepressivum, og i gennemsnit blev raske dobbelt så hurtigt, i forhold til den som blot tog antidepressive middel alene.

En anden forskning tyder på at et tilskud af kreatinpulver muligvis også kan kan øge hukommelse og intelligens.
I et Australsk test projekt, viste det sig at et mindre Kreatin tilskud gav et signifikant målbar boost til hjernens effektivitet, i forhold til dem som ikke fik det.

Meget af dette lyder jo næsten for godt til at være sandt. Og en del af det er muligvis også kun enkelte tilfælde. Der skal stadig en hel del ekstra test til før at man kan danne sig et klart billede, over hvor effektivt dette produkt er. Men umiddelbart kunne det jo tyde på at, der faktisk er flere muligheder i kreatin end vi lige skulle tro.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s